U gebruikt een heel gedateerde browser. Deze software is niet meer veilig. Gelieve up te graden naar een meer recentere browser.

Optimale verzorging
van uw hond en kat

DAC Malpertuus is een gespecialiseerd
dierenartsencentrum

lees meer

Van jong tot oud

Wij geven aanvullende aandacht en verzorging
aan dieren die het nodig hebben.

lees meer

Gespecialiseerde diensten

Ons centrum biedt u de diensten van een
Europees erkende specialist aan!

lees meer

 

Welkom bij DAC Malpertuus

“DAC Malpertuus” is een Dieren Artsen Centrum met als doelstelling een optimale verzorging en diensten voor uw huisdier.
Naast een goede eerstelijnsdiergeneeskunde bieden we ook gespecialiseerde onderzoeken en diensten aan in een professioneel kader.

Contact

Leenstraat 2A

9070 Heusden

09 210 23 00

 

Openingsuren:

Maandag tot vrijdag : 9u00  -  12u30  en  13u30  -  19u00 

Zaterdag: 10u00  -  12u00

Permanentie en spoedgevallen

 

Optimale verzorging en diensten

DierenArtsenCentrum Malpertuus heeft als doelstelling een optimale verzorging van uw huisdier. Door de verschillende interesses van onze dierenartsen kan een brede waaier aan preventieve en curatieve zorgen, onderzoeken en ingrepen aangeboden worden. 

Lees meer

PERMANENT BIJGESCHOOLDE MEDEWERKERS

Al onze medewerkers engageren zich in permanente bijscholing om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwe wetenschap omtrent diergeneeskunde. In de mate van het mogelijke proberen wij in Malpertuus dierenartsen te vormen met extra kennis of specialisatie in elk deelgebied. 

Ontdek ons team

VERREGAANDE TECHNOLOGISCHE INVESTERINGEN 

Wij willen de best mogelijke kwalitatieve zorg besteden aan uw ziek huisdier zodat de beste kansen geboden worden op volledig herstel. Hiervoor wordt er continu geïnvesteerd in nieuwe technologie.

lees meer

CHIRURGIE

Een zeldzaamheid in België: de aanwezigheid van een Specialist Chirurgie. Een "dierenarts specialist chirurgie" in België is een dierenarts die naast zijn basis opleiding van 6 jaar een bijkomende Europees erkende opleiding van 3-4 jaar gevolgd heeft welke uiteindelijk na het slagen in een Europees examen leidt tot de titel "Diplomate" verleend door het European College of Veterinary Surgery.

Lees meer

Achter de Schermen bij de dierenarts

Uitgebreide rondleiding met stap voor stap informatie hoe we te werk gaan om uw dier te helpen, wanneer we bepaalde onderzoeken uitvoeren en wat die onderzoeken juist inhouden. Volg ons doorheen de praktijk en ontdek een nieuwe wereld. Achteraf kan je al je vragen stellen met een drankje in de hand.

schrijf je nu in!

LABORATORIUM

In ons labo kunnen we volledige analyse van bloed, urine, cerebrospinaal vocht  en cytologie van weefsels uitvoeren.

De apparatuur voor bloed en urine onderzoek werd volledig vernieuwd en geïntegreerd met onze database.

 

lees meer