U gebruikt een heel gedateerde browser. Deze software is niet meer veilig. Gelieve up te graden naar een meer recentere browser.

Interessante links

www.esvot.org

Op deze website vindt u de activiteiten terug van de Europese vereniging van dierenartsen actief in de orthopedie.

www.ecvs.org

Op deze website kan u informatie krijgen over het europees college van chirurgie. U kan hier opzoeken welke chirurgen in België erkend zijn en in het ECVS examen geslaagd zijn na een specialisten opleiding van enkele jaren. Enkel de Europese diplomates worden door de Belgische Orde der dierenartsen als specialist erkend

www.kyon.ch

Site van de producent en uitvinder van de cementloze kunstheup en de TTA techniek naast nog enkele veelbelovende nieuwe orthopedische technieken zoals de PAUL techniek voor elleboogdysplasie en de patella groove prothese voor erge retropatellaire artrose. De mensen die een opleiding gevolgd hebben voor beide technieken staan hier vermeld. Wij hebben goede contacten met deze Kyon groep en werken reeds vanaf het prille begin van dit bedrijf met hun produkten. 

www.ordederdierenartsen.be

Website van de nederlandstalige gewestelijke raad van de Orde der dierenartsen. Hier kan u ook de lijst terugvinden van de erkende dierenartsen centra en de erkende dierenarts specialisten. Enkel na erkenning door de Orde kan men officieel dergelijke benaming gebruiken.

http://www.savab.be

Website van de beroepsvereniging van Vlaamse dierenartsen waarvan SAVAB Flanders de afdeling vertegenwoordigt van de gezelschapsdieren.

 

https://www.nmlhealth.com/vaccicheck

Site met info over het titeren van antistoffen in het bloed om de status en de efficientie van de vaccinatie te controleren.